← Ga terug

De Voetnoodzaak

Onze Missie

Oplossen van uw probleem

U komt langs met een voetklacht. Ik engageer mij om er alles binnen mijn kunnen aan te doen zodat uw klacht wordt verholpen. Ik neem voldoende tijd om uw klacht te analyseren en de juiste behandeling in te stellen. Soms kan het gebeuren dat u meerdere malen langs moet komen (b.v. bij de opvolging van een ingegroeide nagel). In ieder geval zal ik niet rusten vooraleer ik weet dat uw probleem degelijk werd verholpen. Uiteraard zijn er voetklachten die mijn petje te buiten gaan. In dat geval help ik u op weg naar de juiste hulpverlener. Dat kan uw huisarts zijn, een dermatoloog, een orthopedist of reumatoloog, een kinesitherapeut of osteopaat, de voetkliniek, een diëtiste of bewegingscoach, …

Inzicht brengen in uw probleem

Ik vind het ontzettend belangrijk dat u weet hoe uw klacht kon ontstaan. Inzicht verwerven in de oorzaak is al een deel van de oplossing. U zal meer gemotiveerd zijn om een bepaalde behandeling vol te houden of om bepaalde aanpassing in uw leven in te bouwen (b.v. het dragen van die podologische zolen, het kiezen van een ander type schoen…)

Preventie van uw probleem

Dit derde punt vloeit automatisch voort uit het tweede. Eens u begrijpt waar uw klacht vandaan komt, kan u er alles aan doen om die klacht in de toekomst te vermijden. Zo krijgt u b.v. knipadvies (bij ingroeiende nagels) of schoenadvies indien nodig.